Kansipinnoitteet laivojen erityistarpeisiin

Kulutuskestävät ja näyttävät design-ratkaisut

Laivojen lattia- ja kansipinnoitteet edellyttävät ominaisuuksiltaan erinomaista kulutuskestävyyttä haastavissa olosuhteissa. Tärkeitä ominaisuuksia pinnoitteissa ovat turvallisuus, helppo puhtaanapito ja näyttävä ulkonäkö. Käyttötarkoituksiltaan lukuisat erilaiset tilat laivojen sisä- ja ulkokansilla vaativat pinnoitteen toimittajalta monipuolisia ratkaisuja.

SPT-Painting toteuttaa kustannustehokkaasti ja monipuolisesti koko laivan lattiatasojen urakoinnin autolautoilta loistoristeilijöihin: autokannet, ajorampit, helikopterin laskeutumisalueet, aurinkokannet, parvekkeet, uima-altaat ja urheilukentät sekä sisätiloissa kaikki pinnoitteet wc- ja keittiötiloista kävelykansiin.

Laadukkaat materiaalit

SPT-Painting urakoi laivojen erityistarpeisiin epoksi- ja polyuretaanimassalattioita. Laadukkaat raaka-aineet ja alan taitavimmat asiantuntijamme varmistavat turvallisen ja helposti puhtaana pidettävän pinnoitteen. Pinnoitteet eivät ole kosteanakaan liukkaat ja niillä voidaan luoda ulkonäöltään näyttäviä ja persoonallisia design-ratkaisuja. Esimerkiksi ainutlaatuinen teak-jäljitelmä korvaa aidon puun olematta liukas.

SPT-Painting toimii pohjoismaissa maailman johtavan laivojen ja offshore-teollisuuden lattia- ja kansipinnoitteiden pinnoitetoimittajan, hollantilaisen Bolidt Synthetic Products & Systems -edustajana.

Ota yhteyttä

Tomi Hulmi

Johtaja, laivojen kansipinnoitteet

040 548 3898
tomi.hulmi@spt-painting.fi

Referenssit

Ota yhteyttä

Toteutamme laadukkaat laivojen kansipinnoitteet ja lattiapinnoitteet monipuolisesti autolautoista loistoristeilijöihin. Kerro tarpeestasi lomakkeella tai soita suoraan meille, niin keskustellaan eri pinnoitteista ja juuri sinulle sopivasta ratkaisusta.

Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti

Henkilötietojen tallennus ja käyttö
Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.