Kansipinnoitteet laivojen erityistarpeisiin

Kulutuskestävät ja näyttävät design-ratkaisut

Laivojen lattia- ja kansipinnoitteet edellyttävät ominaisuuksiltaan erinomaista kulutuskestävyyttä haastavissa olosuhteissa. Tärkeitä ominaisuuksia pinnoitteissa ovat turvallisuus, helppo puhtaanapito ja näyttävä ulkonäkö. Käyttötarkoituksiltaan lukuisat erilaiset tilat laivojen sisä- ja ulkokansilla vaativat pinnoitteen toimittajalta monipuolisia ratkaisuja.

SPT-Painting toteuttaa kustannustehokkaasti ja monipuolisesti koko laivan lattiatasojen urakoinnin autolautoilta loistoristeilijöihin: autokannet, ajorampit, helikopterin laskeutumisalueet, aurinkokannet, parvekkeet, uima-altaat ja urheilukentät sekä sisätiloissa kaikki pinnoitteet wc- ja keittiötiloista kävelykansiin.

Laadukkaat materiaalit

SPT-Painting urakoi laivojen erityistarpeisiin epoksi- ja polyuretaanimassalattioita. Laadukkaat raaka-aineet ja alan taitavimmat asiantuntijamme varmistavat turvallisen ja helposti puhtaana pidettävän pinnoitteen. Pinnoitteet eivät ole kosteanakaan liukkaat ja niillä voidaan luoda ulkonäöltään näyttäviä ja persoonallisia design-ratkaisuja. Esimerkiksi ainutlaatuinen teak-jäljitelmä korvaa aidon puun olematta liukas.

SPT-Painting toimii pohjoismaissa maailman johtavan laivojen ja offshore-teollisuuden lattia- ja kansipinnoitteiden pinnoitetoimittajan, hollantilaisen Bolidt Synthetic Products & Systems -edustajana.

Ota yhteyttä

Tomi Hulmi

Johtaja, laivojen kansipinnoitteet

040 548 3898
tomi.hulmi@spt-painting.fi

Referenssit

Ota yhteyttä

Toteutamme laadukkaat laivojen kansipinnoitteet ja lattiapinnoitteet monipuolisesti autolautoista loistoristeilijöihin. Kerro tarpeestasi lomakkeella tai soita suoraan meille, niin keskustellaan eri pinnoitteista ja juuri sinulle sopivasta ratkaisusta.

Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti

Henkilötietojen tallennus ja käyttö
Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöä ja kohdentaa mainontaa.
Privacy Policy