Kestävät ja turvalliset sisäurheilulattiat

Monipuoliset lattiapinnoitteet ammattitaidolla

Urheilulattialta edellytetään erinomaista kulutuskestävyyttä, pinnan joustavuutta, helppoa puhtaanapitoa ja materiaalin turvallisuutta. SPT-Painting toimittaa joustavasti nopeallakin aikataululla kustannustehokkaan ratkaisun aina alkaen lattian alusrakenteesta valmiiksi avaimet käteen -lattiakokonaisuudeksi asti.

Sisäliikuntatilojen lattiapinnoitteet on kehitetty yhteistyössä urheilijoiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Kehitystyön tuloksena SPT-Painting on kasvanut johtavaksi monipuolisten sisäurheilulattioiden asiantuntijaksi. Lattiat sopivat kaikkeen sisäkäyttöön esimerkiksi liikuntasaleissa ja -halleissa, salibandykentillä ja -keskuksissa, sisätenniskentillä, kuntosaleilla ja kuntokeskuksissa.

Laadukkaat materiaalit

SPT-Painting urakoi sisäliikuntatilojen urheilukäyttöön tarkoitetun saumattoman polyuretaanilattian. Päällyste rakentuu useammasta kerroksesta, jolloin saadaan joustava, kestävä ja peliominaisuuksiltaan miellyttävä urheilupinnoite. Laadukkaat raaka-aineet ja alan taitavimmat asiantuntijamme varmistavat turvallisen ja helposti puhtaana pidettävän pinnoitteen.

Materiaalivalikoimasta löytyy sopiva materiaali jokaiseen sisäurheilutilaan, myös tiloihin joiden lattialta edellytetään piikkarinkestävyyttä. Päällysteen kitkaominaisuudet voidaan valita hallissa pelattavien lajien mukaan.

Ota yhteyttä

Juha Lehtonen

Johtaja, lattiapinnoiteurakointi

040 809 2256
juha.lehtonen@spt-painting.fi

Referenssit

Ota yhteyttä

Toteutamme laadukkaat sisäurheilutilojen lattiapinnoitteet monipuolisesti eri urheilulajeihin. Kerro tarpeestasi lomakkeella tai soita suoraan meille, niin keskustellaan eri pinnoitteista ja juuri sinulle sopivasta ratkaisusta.

Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti

Henkilötietojen tallennus ja käyttö
Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöä ja kohdentaa mainontaa.
Privacy Policy