Erinomaisen kestävät ja pitkäikäiset lattiat

Lattiapinnoitteet kovaan kulutukseen

Teollisuuden lattiapinnoitteet vaativat erinomaista mekaanista ja kemiallista kulutuskestävyyttä, helppoa puhtaanapitoa ja pitkää elinkaarta. SPT-Painting toteuttaa kustannustehokkaat ratkaisut vahvalla ammattitaidolla aina alkaen lattian alusrakenteesta valmiiksi avaimet käteen -lattiakokonaisuudeksi asti.

SPT-Paintingin laadukkaat ja monipuoliset ratkaisut sopivat erinomaisesti elintarviketeollisuuteen, suurkeittiöihin, parkkihalleihin ja teollisuuslaitoksiin. Asiakaskuntaamme kuuluvat Suomen johtavat rakennusliikkeet, kiinteistöyhtiöt, julkisyhteisöt ja teollisuus.

Laadukkaat materiaalit

SPT-Painting urakoi akryyli-, epoksi-, ja polyuretaanimassalattioita. Teollisuustilojen materiaalien valmistuksessa käytetään vain testattuja tehdasvalmisteisia sideaineita. Käyttämällä tutkittuja ja turvallisia raaka-aineita sekä nykyaikaisia sinkopuhdistus-, hionta- ja pinnoituslaitteita varmistetaan laadukas lattiapinta.

SPT-Painting toimittaa lisäksi betonilattioiden HTC-timanttihiontoja, betonialtaiden ja -säiliöiden pinnoituksia sekä erilaisia kemikaalinkestäviä erikoispinnoituksia. Huippuluokan ammattilaisemme takaavat helppohoitoisen, pitkäikäisen ja erinomaisen kestävän lattiapinnoitteen kovaan käyttöön.

Ota yhteyttä

Juha Lehtonen

Johtaja, lattiapinnoiteurakointi

040 809 2256
juha.lehtonen@spt-painting.fi

Harri Vesterinen

Toimitusjohtaja

040 502 8199
harri.vesterinen@spt-painting.fi

Referenssit

 • SPT-Painting - Outotec

  Outotec

  Teollisuushallien lattiapinnoitteet

 • SPT-Painting - Outotec

  Outotec

  Teollisuushallien lattiapinnoitteet

 • SPT - Painting - Outotec

  Outotec

  Teollisuushallien lattiapinnoitteet

 • SPT-Painting - Saimaan AMK

  Saimaan AMK

  Suurkeittiön lattiapinnoitteet

 • SPT-Painting - Saimaan AMK

  Saimaan AMK

  Suurkeittiön lattiapinnoitteet

Ota yhteyttä

Toteutamme laadukkaat ja kestävät lattiapinnoitteet monipuolisesti teollisuuden tiloihin. Kerro tarpeestasi lomakkeella tai soita suoraan meille, niin keskustellaan eri pinnoitteista ja juuri sinulle sopivasta ratkaisusta.

Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti

Henkilötietojen tallennus ja käyttö
Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.