Kestävät ja näyttävät lattiapinnoitteet

Monipuolisesti laaturatkaisut ja upeat design-pinnat

Julkisten tilojen lattiolta vaaditaan erinomaista kulutuskestävyyttä, sillä jatkuvat ihmisvirrat sekä eri kenkien ja sääolosuhteiden tuomat rasitukset kohdistuvat pintoihin. SPT-Painting toimittaa lattiapinnoitteet vahvalla ammattitaidolla erikokoisiin toimistoihin ja julkisiin tiloihin, kuten myymälöihin, kauppakeskuksiin ja sairaaloihin.

Monipuoliset pinnoitteet sopivat erinomaisesti kohteisiin, joissa tarvitaan kestäviä ja helposti puhtaana pidettäviä lattiapinnoitteita. Lattiapinnoitteilla voidaan myös luoda ulkonäöltään näyttäviä design-pintoja ja persoonallisia ratkaisuja. SPT-Painting toimittaa joustavasti nopeallakin aikataululla kustannustehokkaan kokonaisuuden aina alkaen lattian alusrakenteesta valmiiksi avaimet käteen -lattiakokonaisuudeksi asti.

Laadukkaat materiaalit

SPT-Painting urakoi akryyli-, epoksi- ja polyuretaanimassalattioita. Materiaalien valmistuksessa käytetään vain testattuja tehdasvalmisteisia sideaineita. Laadukkaat raaka-aineet ja alan taitavimmat asiantuntijamme varmistavat pitkäikäisen, turvallisen ja helposti puhtaana pidettävän pinnoitteen.

Lattiapinnoitteiden ulkoasussa vain mielikuvitus on rajana. Tarjoamme näytille valmiita malleja erilaisista mahdollisuuksista, joiden lisäksi voimme toteuttaa täysin yksilöllisen design-ratkaisun.

Ota yhteyttä

Juha Lehtonen

Johtaja, lattiapinnoiteurakointi

040 809 2256
juha.lehtonen@spt-painting.fi

Harri Vesterinen

Toimitusjohtaja

040 502 8199
harri.vesterinen@spt-painting.fi

Referenssit

Ota yhteyttä

Toteutamme laadukkaat lattiapinnoitteet monipuolisesti toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Kerro tarpeestasi lomakkeella tai soita suoraan meille, niin keskustellaan eri pinnoitteista ja juuri sinulle sopivasta ratkaisusta.

Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti

Henkilötietojen tallennus ja käyttö
Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöä ja kohdentaa mainontaa.
Privacy Policy