Kestävät ja turvalliset sisäurheilulattiat

Monipuoliset lattiapinnoitteet ammattitaidolla

Urheilulattialta edellytetään erinomaista kulutuskestävyyttä, pinnan joustavuutta, helppoa puhtaanapitoa ja materiaalin turvallisuutta. SPT-Painting toimittaa joustavasti nopeallakin aikataululla kustannustehokkaan ratkaisun aina alkaen lattian alusrakenteesta valmiiksi avaimet käteen -lattiakokonaisuudeksi asti.

Sisäliikuntatilojen lattiapinnoitteet on kehitetty yhteistyössä urheilijoiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Kehitystyön tuloksena SPT-Painting on kasvanut johtavaksi monipuolisten sisäurheilulattioiden asiantuntijaksi. Lattiat sopivat kaikkeen sisäkäyttöön esimerkiksi liikuntasaleissa ja -halleissa, salibandykentillä ja -keskuksissa, sisätenniskentillä, kuntosaleilla ja kuntokeskuksissa.

Laadukkaat materiaalit

SPT-Painting urakoi sisäliikuntatilojen urheilukäyttöön tarkoitetun saumattoman polyuretaanilattian. Päällyste rakentuu useammasta kerroksesta, jolloin saadaan joustava, kestävä ja peliominaisuuksiltaan miellyttävä urheilupinnoite. Laadukkaat raaka-aineet ja alan taitavimmat asiantuntijamme varmistavat turvallisen ja helposti puhtaana pidettävän pinnoitteen.

Materiaalivalikoimasta löytyy sopiva materiaali jokaiseen sisäurheilutilaan, myös tiloihin joiden lattialta edellytetään piikkarinkestävyyttä. Päällysteen kitkaominaisuudet voidaan valita hallissa pelattavien lajien mukaan.

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@spt-painting.fi

Juha Lehtonen

Johtaja, lattiapinnoiteurakointi ja teollisuuden pintakäsittelyt

040 809 2256

 • Kerro esimerkiksi tilan käyttötarkoitus ja pinta-ala
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä