Lattiapinnoitteet toimistoihin ja julkisiin tiloihin

Monipuolisesti laaturatkaisut ja upeat design-pinnat

Julkisten tilojen lattiolta vaaditaan erinomaista kulutuskestävyyttä, sillä jatkuvat ihmisvirrat sekä eri kenkien ja sääolosuhteiden tuomat rasitukset kohdistuvat pintoihin. SPT-Painting toimittaa lattiapinnoitteet vahvalla ammattitaidolla erikokoisiin toimistoihin ja julkisiin tiloihin, kuten myymälöihin, kauppakeskuksiin, kouluihin, päiväkoteihin ja sairaaloihin.

Monipuoliset pinnoitteet sopivat erinomaisesti kohteisiin, joissa tarvitaan kestäviä ja helposti puhtaana pidettäviä lattiapinnoitteita. Lattiapinnoitteilla voidaan myös luoda ulkonäöltään näyttäviä design-pintoja ja persoonallisia ratkaisuja. SPT-Painting toimittaa joustavasti nopeallakin aikataululla kustannustehokkaan kokonaisuuden aina alkaen lattian alusrakenteesta valmiiksi avaimet käteen -lattiakokonaisuudeksi asti.

Laadukkaat materiaalit

SPT-Painting urakoi akryyli-, epoksi- ja polyuretaanimassalattioita. Materiaalien valmistuksessa käytetään vain testattuja tehdasvalmisteisia sideaineita. Laadukkaat raaka-aineet ja alan taitavimmat asiantuntijamme varmistavat pitkäikäisen, turvallisen ja helposti puhtaana pidettävän pinnoitteen.

Lattiapinnoitteiden ulkoasussa vain mielikuvitus on rajana. Tarjoamme näytille valmiita malleja erilaisista mahdollisuuksista, joiden lisäksi voimme toteuttaa täysin yksilöllisen design-ratkaisun.

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@spt-painting.fi

Juha Lehtonen

Johtaja, lattiapinnoiteurakointi ja teollisuuden pintakäsittelyt

040 809 2256

 • Kerro esimerkiksi tilan käyttötarkoitus ja pinta-ala
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä