E. Voutilainen

ARC-pinnoitukset

Betonikomposiittijärjestelmät

ARC NVE on kemikaalinkestävä epoksi-vinyyliesteripinnoite, joka soveltuu myös korkeisiin lämpötiloihin. Normaalisti NVE:tä käytetään n. 0,5 mm paksuna ohutkalvopinnoitteena. NVE:llä pinnoitettu alue on käyttöönotettavissa nopeasti (n. 2 tuntia huoneenlämmössä). NVE soveltuu esim. suoja-altaisiin, pumppuhuoneisiin ja valkaisukemikaalialueille.

ARC 791 on hierrettävä n. 4-6 mm paksu epoksisideaineinen kvartsikomposiittipinnoite. Se soveltuu raskaaseen mekaaniseen kulutukseen, esim. trukkialueille, lastaus- ja purkupaikoille, altaisiin sekä kyyppeihin.

ARC CS4 on epoksisideaineinen kemikaalinkestävä ohutkalvopinnoite, joka soveltuu esim. suoja-altaisiin ja perustuksiin rikkihappokohteisiin.


Metallikomposiittijärjestelmät

Kemikaalinkestäviä esim. säiliöpinnoituksiin soveltuvia tuotteita on useita, jotka vaihtelevat pH- ja lämpötilankestoltaan. Pinnoitteet levitetään 2-komponenttiruiskulla yleisesti n. 0,5 mm paksuuteen.

ARC S4+ on epoksisideaineinen mineraalivahvistettu komposiittipinnoite mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen.

ARC S7 on epoksivinyyliesteripohjainen nanosilikonihiukkasilla vahvistettu pinnoite korkeisiin lämpötiloihin ja kovaan kemialliseen rasitukseen. Se kestää hyvin lämmönvaihteluja jopa 180 asteeseen saakka (kuivakäyttö).

ARC BX1 ja MX1-komposiiteilla pidennetään rakenteiden kestoikää ja parannetaan energiansäästö- ja virtausominaisuuksia esim. kulutuskiskoissa, siirtoruuveissa, pumppujen pesissä ja hakesyklooneissa.

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@spt-painting.fi

Minna Väyrynen

Johtaja, teollisuuden pintakäsittelyt

040 530 3832

Heikki Härkönen

Työnjohtaja

0400 713 986

 • Kerro esimerkiksi tilan käyttötarkoitus ja pinta-ala
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä