SPT-Painting Oy

Erinomainen toimitusvarmuus, huippuluokan laitteet ja materiaalit, alan taitavimmat asiantuntijat sekä aikataulut, jotka pitävät, tekevät SPT-Paintingistä luotettavan valinnan lattiaurakoitsijaksi ja yhden Suomen merkittävimmistä lattiapinnotteiden toteuttajista. SPT-Painting urakoi vahvalla ammattitaidolla laadukkaat lattiapinnoitteet toimistoihin, julkisiin tiloihin, elintarviketeollisuuteen ja muihin teollisuuden kohteisiin sekä sisäurheilutiloihin.

Olemme erikoistuneet myös laivankansipinnoituksiin, teollisuuden pintakäsittelyihin ja ruiskutettaviin pinnoitteisiin. Yli 20 vuoden kokemuksella ja 10 miljoonan euron liikevaihdolla SPT-Painting on yksi alan harvoista yrityksistä, joka pystyy toimittamaan pinnoitteita joustavasti isoihin ja pitkäkestoisiin projekteihin.

Teollisuuden pintakäsittelyt meillä hoitaa pääosin NW Suomi -konserniin 2021 hankittu E. Voutilainen. E. Voutilainen on teollisuuden pintakäsittelyihin erikoistunut yksikkö, joka myös maahantuo raskaaseen mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen soveltuvia ARC-pinnoitteita. Toteutamme pintakäsittelytyöt kokonaisvastuullisesti – suunnittelemme, toimimme asiantuntijana, valvomme ja urakoimme. Jos vaadit laadukasta, aikataulussa ja ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset huomioon ottaen toteutettua pintakäsittelyä, olemme etsimäsi yhteistyökumppani.

 

Olemme osa Nordic Waterproofing Suomea

Kattojen, julkisivujen ja pihakansien rakentamisen tai saneerauksen ratkaisut, aurinkosähköjärjestelmät, vaativat lattiapinnoitukset sekä kattohuoltopalvelut. Kaikki kätevästi samassa paketissa, vuosikymmenien ammattitaidolla.

Nordic Waterproofing on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja –palveluiden toimittajista. Suomen markkinoilla toimimme seuraavilla maanlaajuisilla brändeillä: AL-Katot ja KerabitPro – kattourakointi, Kerabit – katto- ja vedeneristystuotteet, LA Kattohuolto – kattohuollot ja –korjaukset sekä SPT-Painting – lattia- ja laivankansipinnoiteurakointi sekä ruiskutettavat pinnoitteet. Suomen konsernimme työllistää noin 550 henkilöä.

 

 • Kerro esimerkiksi tilan käyttötarkoitus ja pinta-ala
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä