Vastuullisuus

Haluamme edistää kestävää kehitystä.

Nordic Waterproofingin liiketoimintakonsepti perustuu kestävälle kehitykselle – suojelemme, säilytämme ja edistämme kestävyyttä, energiatehokkuutta, hiilineutraaleja vaihtoehtoja sekä lisäämme luonnon monimuotoisuutta vihreän infrastruktuurin avulla.

Nordic Waterproofing -konsernissa toimimme aina rehellisesti. Työskentelemme tuottaaksemme lisäarvoa sidosryhmillemme vaarantamatta pyrkimyksiämme säilyttää korkea etiikka ja moraali liiketoiminnan periaatteidemme mukaisesti. Edellä mainitun saavutamme noudattamalla voimassa olevaa lainsäädäntöä ja asetuksia, ylläpitämällä voimakkaita arvoja konsernissamme sekä luomalla ja pitämällä yllä hyviä suhteita kollegoihimme, asiakkaisiimme, toimittajiimme sekä yhteisöihin, joissa toimimme.

SPT-Painting Oy:llä on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka kertoo yrityksen vakaasta pohjasta sekä luotettavuudesta. www.asiakastieto.fi

Eettiset ohjeet

Nordic Waterproofingin Eettiset ohjeet on näkemyksemme siitä, miten toimimme vastuullisesti. Jokaisen konsernissamme työskentelevän tulee sitoutua noudattamaan eettisiä ohjeita.

Materiaalit ja työtavat

Omaa materiaalivalmistusta meillä ei ole, vaan urakoimme toimittajiemme valmistamilla / maahantuomilla pinnoitteilla.

Haasteena on pinnoitteiden raaka-aineiden fossiilisuus sekä pinnoitemateriaaleista työn ja kuivumisen aikana vapatuvat haitalliset aineet. Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme pienentääksemme työstä aiheutuvia haittoja: suojaukset, suojaimet, asianmukainen jätteistä huolehtiminen.

Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan käyttämään M1-hyväksyttyjä tuotteita sekä kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja polyuretaanipinnoitteita.

Liuotteettomia, niukkaliuotteisia, VOC-0 ja vesiohenteisia tuotteita pyritään suosimaan, mikäli ne vaan ovat kohteeseen sopivia. Haasteena on se, että tällä hetkellä saatavana olevien ympäristöystävällisempien pinnoitetuotteiden ominaisuudet eivät ole riittäviä kaikkiin kohteisiin; esimerkiksi kemikaalinkestävyys, asennusolosuhteet, kesto, käyttöikä ja elinkaari.
Kiinnitämme huomiota materiaalin käytön tehokkuuteen hukan minimoimiseksi ja pyrimme välttämään tarpeetonta liuotteiden käyttöä.

Jätteiden ehkäisy ja vähentäminen

Jätteiden lajittelu ja kierrätys: esimerkiksi tyhjät metalliastiat toimitetaan metallin kierrätykseen. Ongelmajätteet toimitetaan asianmukaiseen käsittelyyn niihin tarkoitettuihin laitoksiin.

Työn turvallisuus ja hyvinvointi

Hyvinvoivat työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Panostamme työturvallisuuden edistämiseen ja loukkaantumisien ehkäisyyn. Työturvallisuuden ylläpitäminen on joka päivä meidän jokaisen vastuulla, ja siksi kannustamme työntekijöitä parantamaan työturvallisuutta jatkuvasti ja käyttämään henkilökohtaisia suojavarusteita. Tarkkaavaisen ja huolellisen työskentelyn tuloksena olemme saaneet vähennettyä työtapaturmien ja loukkaantumisten määrää. Työterveyshuollon lisäksi tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla liikunta- ja hyvinvointietuja. Tarjoamme töitä nuorille, esimerkiksi oppisopimuskoulutukset.

Konsernimme tarjoaa ekologisia ratkaisuja

SPT-Painting Oy:n lisäksi konserniimme kuuluu muitakin ekologisia ratkaisuja tarjoavia liiketoimintoja:

Lisätietoa konsernistamme

 • Kerro esimerkiksi tilan käyttötarkoitus ja pinta-ala
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä